HÖGSKOLA FÖR TEOLOGI, FILOSOFI OCH KULTUR

Sök
Stäng denna sökruta.

Alumnnätverket

Alumnnätverkets syfte är att systematiskt bibehålla relationen mellan Newmaninstitutet och före detta studenter. Genom att ta vara på våra tidigare studenters erfarenheter får vi möjlighet att förbättra kvalitén på kurser och program, så att både nya och tidigare studenter väljer att studera på Newman. Vi vill även att alumnnätverket ska vara en resurs, som hjälper oss att identifiera de behov som finns i omvärlden. På så vis stärker vi Newmaninstitutets roll som högskola i samverkan med samhället och arbetslivet.

Alumnnätverket är ett forum för tidigare studenter där det ges möjligheter att återknyta till institutet samt till andra alumner och vänner vid olika seminarier och träffar. Som medlem i alumnnätverket får du inbjudningar till evenemang som Newmaninstitutet genomför.

Det finns möjlighet att ta personlig kontakt med våra alumner och studenter, om du är intresserad av Newmaninstitutets verksamhet, program och kurser. Klicka här för att möta några av våra alumner och studenter.

Om du har studerat vid Newmaninstitutet är du varmt välkommen att bli medlem i alumnnätverket. Bli medlem genom att ta kontakt med kommunikationsansvarig.